10 Aralık 2016 Cumartesi

KOLAY BLOGSPOT NASIL AÇILIR?




Blog mu acmak istiyorsunuz? 

En yalin ve sade dille lafi dolandirmadan blogspot nasil acilir anlatmaya calisacagim.

Ilk once gmail uzantili mail adresinizin olmasi gerekiyor. Eger yoksa;

https://accounts.google.com/SignUp bu adrese tiklayip bir hesap olusturmalisiniz.


Mail adresinizi olusturduktan sonra bu adrese tiklayip giris 


Evet ilk adimi gerceklestirdik. Gmaile giris yaptiktan sonra karsiniza boyle bir sayfa cikacak.





Ok isareti olan yere tikladigimizda sag altta bir kutucuk acilacak. Acilan kutucugun en altinda yazan ''daha fazlasi'' na tiklayip kutuyu genisletiyoruz.


Benim bir blogum oldugu icin tikladigimda direkt blog yayinlarimi ve ayarlarini yaptigim home sayfasi aciliyor. Bu yuzden size gosterebilmek icin sayfayi explorer dan acmak zorunda kaldim. Ve asagidaki sayfa acildi.



Artik buradan ''BU BLOGU OLUSTURUN'' a tiklayip blogu olusturmaya baslayabiliriz.👍




2 yorum:

  1. Canımmmm canımmmm canım Özlem'ciğimmmm...nasıl unuturum... hakkın ödenmez... bana sana blig açalım abla diye ilk teklif eden, sonra da saatlerce benimle zaman geçiren canim kardeşim... Allah'ım senden razı olsun.. Allah senin karşına da senin gibi yüce gönüllü, güzel kalpli insanlar ćıkarsın...kötüler kötülükler sizden uzak olsun...seni seviyorum canım Özlem'immm kardeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin... Selma Ablacım ben buyuk bir zevkle sana yol gosterdim. Cok guzel tariflerin var ve onlari daha genis kitlelere paylasman gerekir diye dusundum. Senin gibi tatli pozitif ve iyi kalpli bir abla kazandigim icin cok mutluyum. Bu arada boynuz kulagi gecti:) bu iste cok basarili buluyorum seni..

      Sil